Menu

een tikkeltje excentriek
alert voor nuances
een nooit aflatende nieuwsgierigheid
de ernst van een wetenschapper
de dromerigheid van een kunstenaar

Dat zet jij, met een menselijke logica, om in verbluffende designs. Soms strak, af en toe stoer, nu en dan met een korrel glamour. Maar altijd met punch!

Je bent de creatieve mastermind achter onze marketing- en communicatiecampagnes. Creatieve concepten vloeien er vlotjes uit. Verrassend en vernieuwend. Je denkt strategisch na over creativiteit. En je kan creatief omgaan met de te bewandelen strategische paden.

Je tovert met logo’s en bij uitbreiding met verrassende huisstijlen. Jouw creaties sieren print- en online media. Van advertentiecampagnes, catalogi, over verpakkingen tot social media banners. En je assisteert bij fotografie.

Naast jouw fijngevoelige zintuigen val je op door jouw gretigheid en aanstekelijke energie. Je spreekt een mondje trends. Dat doen wij hier ook. En ja, zonder een stevige expertise van de Adobe-pakketten red je het niet. InDesign, Photoshop en Illustrator hebben voor jou geen geheimen. Maar dat spreekt vanzelf. Ervaring of diploma? Daar liggen wij niet van wakker. Toon ons gewoon wat je kan.

Zo eindigen we on speaking terms. We pinnen ons niet vast op vooraf bepaalde werkregimes. Dat bespreken we samen. Nadat je ons overtuigde met jouw creativiteit. Werken we samen, dan kom je terecht in ons creatief team onder het dak van onze Proud Mary thuishaven in Roeselare. Je werkt er mee aan de groei van een jong en bloeiend communicatiebureau. Waar je je honger naar kennis stilt en grenzen verlegt.

Voel je iets om samen te werken met vrouwen met ballen?

Bezorg ons je cv mét portfolio via tina@proudmary.be

Contact

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten