Menu

31.08.2017

VACATURE: DIGITAL DESIGNER

8 geboden van een kick-ass digital designer bij Proud Mary

  • Waaifaai of wiefie. Daar vallen we niet over. Als jij maar weet hoe je online traffic en sales genereert.
  • Je bekomt nog steeds van de kater na het #10jaar#hashtag#feest.
  • Creativiteit is je tweede natuur. Je kent de vele online mogelijkheden, creëert verrassende digitale topstukjes, maar bent ook liefhebber van de offline wereld.
  • SEO, SEA en Google: die shake jij tot een perfecte marketingcocktail.
  • Een digital native, maar evengoed sterk in face-to-face-contacten. Zo win jij met je expertise het vertrouwen van ons én van onze klanten.
  • Je droomt herhaaldelijk van analytics, bounce rates en conversies maar daar lig je niet wakker van. Je hebt alles onder controle.
  • De wereld tout court en innovatieve trends triggeren jouw ontembare nieuwsgierigheid.
  • Yay monday! Je vermoeit ons met jouw legendarisch enthousiasme. Je hebt goesting om bij ons team te horen.

Je weet van wanten. Want je creëert complete online marketingcampagnes. Die niet alleen creatief aanstekelijk zijn maar ook sales en traffic genereren. Je kan zelfstandig werken maar slaat goed advies van je collega’s niet in de wind. Je kan het Proud Mary team iets bijleren en verrassen met je creatieve invalshoeken.

Je weet perfect wat er uit de Adobe-pakketten te halen valt. InDesign, Illustrator, Photoshop, Adobe première… je kent ze van binnen en van buiten. Heb je bovendien ervaring met video’s maken, cinemagraphs of animatie? Dan spitsen wij helemáál onze oren. Je diploma is niet van belang, wel wat je kan. Overtuig ons.

Werken we samen, dan kom je terecht in ons creatief team onder het dak van onze Proud Mary thuishaven in Roeselare. Je werkt er mee aan de groei van een jong en bloeiend communicatiebureau. Waar je je honger naar kennis stilt en grenzen verlegt. Het werkregime bepalen we in overleg.

Ready to expose?

And now it's virtual insanity.
Forget your virtual reality.

Overtuig ons eerst met een mail via tina@proudmary.be.

Contact

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten