Menu

Marketing & strategie

U wilt uw marketingaanpak over een andere boeg gooien? Met mijn jarenlange ervaring in de communicatiesector, staat Proud Mary klaar om u het juiste marketingstrategisch advies te leveren, op maat van uw merk of onderneming. Ik fluister u goede raad in over merkpositionering en productlanceringen, stel marketing- en communicatieplannen op en geef ook gericht media-advies. En dat steeds met een creatieve en unieke insteek.

Voor wie? Kmo’s die nood hebben aan advies maar nog geen marketingafdeling hebben. Bedrijven waarvan de marketingafdeling externe consultancy wenst. Grafische bureaus die hun klanten marketingadvies of een communicatieplan willen geven.

Back to overviewClose overview

CONTENT MARKETING STRATEGIE

Marketing & strategie

Regelmatig krijgen we de vraag om voor een klant hun social media te verzorgen of nieuwsberichten te schrijven. Dat kunnen wij best, maar ...

Alvorens in je pen te kruipen om een bericht te schrijven voor op je Facebook of op je blog, omdat het nu eenmaal 8 maand geleden is dat je nog iets van je liet horen, stel je dan even volgende vragen: "Wat is je doel? Tot wat moet je artikel leiden? En voor wie schrijf je het? Welke doelgroep wil je aanspreken? En ken je je doelgroep voldoende? Schrijf je in functie van hun interesses? En wanneer ben je succesvol? Met andere woorden, met welke resultaten heb je gescoord? En wie zal de resultaten meten of evalueren?" Als je hier (nog) niet op kunt antwoorden, dan heeft het geen zin om alvast teksten te schrijven.

IN-HOUSE WORKSHOP LARGE 
Een 2-daagse in-house contentworkshop met je team met als eindresultaat een volledig afgewerkt plan, klaar om van start te gaan en resultaten te boeken (inclusief workbook).

IN-HOUSE WORKSHOP MEDIUM
Een in-house contentseminarie (4u) waar we je de regels en methode uit de doeken doen om zelf aan de slag te kunnen met je team. 

Proud Mary heeft hiervoor een nieuw traject uitgetekend. Wij kunnen je helpen om een contentstrategie te bepalen. Hoe? Wel, we hebben diverse opties voorhanden.

DO IT YOURSELF
Heb je enkel het Content Marketing Workbook nodig en wil je zelf aan de slag? Dat kan ook! Bestel hier alvast jouw exemplaar.

NEWSLETTER
Ben je nieuwsgierig en wil je stap voor stap met ons zetten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang tweewekelijks de volgende stap van ons 12 stappenplan!

SBM SESSION
Deelnemen aan de sessie van SBM waar Tina de lessen zal geven (maandag 06 en 13 november 2017).

"Tina deed reeds een 2daagse workshop en daar waren de deelnemers alvast tevreden over wat ze zagen en bijleerden. 
Ik vond het één van de beste opleidingen die ik de laatste jaren gevolgd heb. Heb heel veel concrete tips meegekregen waar ik actief mee aan de slag kan. De sessies waren gevarieerd en interactief opgebouwd. Top!! Ik kijk nu al vol verwachting uit naar de slides die ik zal ontvangen
." Julie Deneweth, Punttxt

"Blij dat ik er bij kon zijn, in elk geval verrijkend! Een spontane score? Zeg maar 9 op 10 (want een 10 dat kan nooit hé ;)). De opleiding is een mooie bundeling van alle do's (en don't do's) om tot een goeie contentstrategie te komen. De sjablonen die Tina uitdeelde, vind ik zeker een meerwaarde." Carine Casteleyn

PRAKTIJKVOORBEELD

Proud Mary is dagelijks (pro)actief bezig met de content marketing van haar klanten. Klant TEN, kort voor 'The Engineering Network' komt jaarlijks terug om deze samen met ons op te stellen aan de hand van workshops.

Contact

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten