Menu

Marketing & strategie

U wilt uw marketingaanpak over een andere boeg gooien? Met mijn jarenlange ervaring in de communicatiesector, staat Proud Mary klaar om u het juiste marketingstrategisch advies te leveren, op maat van uw merk of onderneming. Ik fluister u goede raad in over merkpositionering en productlanceringen, stel marketing- en communicatieplannen op en geef ook gericht media-advies. En dat steeds met een creatieve en unieke insteek.

Voor wie? Kmo’s die nood hebben aan advies maar nog geen marketingafdeling hebben. Bedrijven waarvan de marketingafdeling externe consultancy wenst. Grafische bureaus die hun klanten marketingadvies of een communicatieplan willen geven.

Back to overviewClose overview

Positionering bepalen

Marketing & strategie

Positionering bepalen van uw bedrijf of merk. Dat kan via de Proud Mary positioneringsoefening.

Positioneringsoefening zegt u?

Wat is dat nu juist? En waarvoor dient het? We streven er met deze oefening naar om een uniek DNA te definiëren voor uw merk of bedrijf. Een DNA dat u sterk onderscheidt van uw concurrenten zodat uw potentiële klanten weten waarom ze voor u moeten kiezen. En dan bedoelen we een veel uniekere boodschap dan goede prijs/kwaliteit en correcte service.

Vb. water is altijd vloeibaar, transparant en uiteraard om te drinken. Maar Spa Reine kiest voor de positionering: zuiver bronwater, Perrier voor het water met een hoekje af, Bru voor het parelende water dat het eten laat smaken, … de gekozen invalshoek bepaalt de rest van hun communicatie en de daaruit volgende acties. Een duidelijk en uniek verhaal maakt dat de consument makkelijker zijn keuze kan maken.

De oefening heeft als eindresultaat een "brandfundamental report" waarin de kernbegrippen van het merk of bedrijf in beschreven staan. Dit report is tevens het inhoudelijke kader voor de rest van alle communicatie. En meteen ook de basis van waaruit alle creatieve communicatietools ontwikkeld worden.

“De Proud Mary positioneringsoefening was voor Get United een heel zinvolle denkoefening mét een helder resultaat en dat op heel korte termijn.Het bracht alle neuzen én onze mindsets in dezelfde richting. Tina leidde de groep op een heel open en interactieve manier met een duidelijk omkaderde en unieke positionering als gevolg. Het was voor iedereen in de groep een aangename en leerrijke ervaring, leuk ook. Met dit fundament kunnen we verder bouwen aan het succesverhaal van onze organisatie.” - Celine Buysse - Get United

Proud Mary heeft reeds voor tal van bedrijven een positioneringsoefening uitgevoerd: Halsberghe, Van As, IluminasSpica, Actie voor Starters, Pasta Ti, … Elk heeft aan de hand van de Proud Mary (her)positioneringsoefening reeds zijn of haar uniek verhaal gecreëerd.

Contact

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten