Menu

OVER ONS

Proud Mary is uw trots in de branding. Uw houvast in woelige marketingwateren. Wij zetten alle zeilen bij om de merkwaarden van uw bedrijf of product met trots uit te dragen. Want trots... doet groeien. Niet alleen staan we in voor uw gewenste marketing. Ook voor creatie & conceptuitwerking kan u bij ons terecht.

GOESTING EN GEDREVENHEID

Na meer dan twintig jaar verschillende reclamewatertjes doorzwommen te hebben, ken ik ondertussen het klappen van de communicatie- en marketingzweep. De goesting en gedrevenheid om voor elke klant, elk merk en elk product de volle honderd procent te geven, is er nu zelfs meer dan ooit tevoren. Want met Proud Mary kan ik u op een nieuwe hedendaagse manier van dienst zijn. Niet vanuit een ivoren toren, maar van dichtbij. Naast en met u, de klant. Deze beloftevolle woorden even in de praktijk aftoetsen? Contacteer me of bekijk alvast even onze portfolio

WHAT'S IN A NAME ?
Waarom Proud Mary? Daar hebben we wel degelijk goed over nagedacht. Niet minder dan 6 redenen hebben de keuze bepaald.

1

Ik ben een muziekliefhebber. Dus een muzieklink is leuk.

2

Proud Mary is de titel van een lied gezongen door een Tina. Dat had u al door.

3

Geschreven door CCR, Tom Fogerty = TF. Mijn initialen. Een gelukkig toeval.

4

Werd geschreven in 1969. Mijn geboortejaar. Zo weet u meteen hoe jong ik ben.

5

"Left a good job in a city" is de eerste zin van het lied, en klopt.

6

Proud Mary = naam van een boot. Ja, ik ben graag kapitein van een schip.

De goesting en gedrevenheid om voor elke klant, elk merk en elk product de volle honderd procent te geven is er nu zelfs meer dan ooit tevoren.

What's in a name?

Naast de 6 fijne redenen speelt ook "trots" een grote rol. Ik ben ervan overtuigd dat wij Vlamingen hele goede kwalitatieve bedrijven en producten hebben maar dat we niet altijd weten hoe we dit gepast moeten communiceren. Samen met de klant zoeken we de juiste toon om dit te doen zodat het product of de dienst, het bedrijf of de mensen optimaal kunnen groeien. Want trots doet groeien.

Wilt u ook groeien? Bekijk alvast even welke dienst(en) we u aanbieden en contacteer ons vrijblijvend voor een verkennend gesprek. Ontvang alvast het Proud Mary complimentenboekje als kennismakingsgeschenk. Een boekje waar u elk compliment dat u ontvangt in kunt noteren, zodat u er weer tegenkan als het even tegenzit. Want Proud Mary staat voor trots en wat dat gevoel met ons doet. 

Wie is Proud Mary?

Tina Fabry, aangenaam. Naast communicatiespecialiste en werkbeest, wereldreiziger én muziekliefhebber, sta ik ook aan het roer van een bruisend gezin. En ben ik vanaf nu ook… de trotse stichter van Proud Mary. Na meer dan twintig jaar verschillende reclamewatertjes doorzwommen te hebben, ken ik ondertussen het klappen van de communicatie- en marketingzweep. De goesting en gedrevenheid om voor elke klant, elk merk en elk product de volle honderd procent te geven is er nu zelfs meer dan ooit tevoren. Want met Proud Mary kan ik u op een nieuwe hedendaagse manier van dienst zijn. Niet vanuit een ivoren toren, maar van dichtbij. Naast en met u, de klant. Verwacht dus geen droge, ingewikkelde theorieën, maar hands-on advies en uitvoerbare plannen die rekening houden met uw situatie, uw bedrijf of merk en uw budgettaire mogelijkheden.

Proud Mary is een hedendaagse oplossing voor snel veranderende tijden. Geen logge tanker, maar een flexibel en snel wendbaar bureau dat kan inspelen op uw specifieke behoeftes. Niet gebonden aan vaste, en misschien zelfs vastgeroeste werknemers, maar een team van gedreven creatief vernuft, samengesteld in functie van hun talent en specialiteit. Inzetbaar naargelang de noden komen zij altijd tot het gewenste creatieve resultaat. Te midden van dit alles ben ik het boegbeeld van onze creatieve vloot én uw aanspreekpunt. Ik adviseer, consulteer, organiseer en coördineer. En dat op een persoonlijke, betrokken manier. Bekijk onze creaties of onze marketingdiensten.

Contacteer mij

Mijn verleden in de communicatie

Enthousiast gestart als manusje-van-alles in een klein agentschap. De perfecte leerschool voor een jong veulen dat de reclame wou ontdekken. Daarna zette ik als Account de eerste stappen in grotere mediacampagnes en schreef mijn eerste strategische dossiers. Meer van dat! Later bepaalde ik bijna vijf jaar lang mee de koers van een Roeselaars bureau als Account Director en lid van het managementteam. Bij een Brugs bureau introduceerde ik, naast de bestaande regionale klanten, nieuwe nationale en internationale klanten. Zo groeide het bureau uit tot een marketingstrategisch bureau. Naar aanleiding van het 20-jarig bestaan, loodste ik hen doorheen de herpositionering en naamwissel. Na negen jaar verlaat ik in 2012 het bureau als directeur om de steven te wenden naar een nieuwe uitdaging. Trots op wat ik heb verwezenlijkt, en trots op wat komen zal: Proud Mary!

Contacteer mij

PROUD PROJECTS

Uit de gedachte van trots die we met Proud Mary communiceren is er een klein zij-projectje onstaan. Mensen waren gecharmeerd door de complimentenboekjes die we hadden gecreëerd en dat heeft ons aan het denken gezet. Wat als...we nu eens complimentenkaarten zouden ontwikkelen, of complimentenstempels, of... En zo werd Proud Projects geboren. Het zijn producten die helpen om je trots te tonen, producten die complimenten geven aan zij die het verdienen. Je team, je collega's, je baas, vrienden of familie. Dus ben je op zoek naar een leuk geschenkje dat steevast een glimlach op ieders gezicht tovert?

Bekijk hier ons gamma aan complimenten

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten