Menu

UNIVERSITEIT GENT/CAMPUS KORTRIJK

campagnes

Of we een actie konden bedenken om de laatstejaarsstudent aan te zetten om naar de opendeurdag van universiteit Gent, campus Kortrijk te komen? Deze uitdaging wilden we wel aangaan.

Zet jouw toekomst in beweging.

Opdracht: de plaatselijke studenten aanzetten om op de opendeurdag van Universiteit Gent campus Kortrijk langs te komen. Want al te vaak zien we hen richting Gent of Antwerpen vertrekken terwijl je in Kortrijk ook terecht kan voor industrieel ontwerpen, elektromechanica, elektrotechniek, automatisering, elektronica-ICT, biochemie, chemie of milieukunde. We gingen op zoek naar een creatief concept dat niet alleen de jongeren aanspreekt maar ook nauw bij het DNA van Campus Kortrijk aansluit; een dynamische universiteit die richtingen biedt waar veel toekomst in zit. En zo kwamen we tot het concept: Zet jouw toekomst in beweging. Om het concept levendig te maken, stelden we voor om een virtuele tour te creëren zodat de studenten reeds voor de opendeurdag geteased worden. We fotograferen elke ruimte in 360° zodat straks de studenten in spe er als het ware kunnen doorlopen. 

Schoolactie

Een promoteam gaat naar geselecteerde scholen met diverse viewmasters waardoor je de virtuele rondleiding kan volgen. Het promoteam is naast de VR masters ook gewapend met flyers en affiches, vlaggen en een promowagen om niet ongemerkt te blijven. De opendeurdag wordt bovendien ook via advertenties in de Metro en Krant van West-Vlaanderen en pancartes op de regionale TV aangekondigd.

 

 

Trends 2016: Upgrade

Met deze actie speelden we in op de trend Upgrade waar ook robotisering, human machines en responsive retail toe behoren. Lees meer over deze trend.

Virtuele wandeling

Je kan de virtuele wandeling ook bekijken als je niet over een VR master beschikt. Bekijk hier de virtuele tour.

Je kan ook bij Proud Mary rondwandelen. Wie me kan vertellen hoeveel tijgers er in Proud Mary verstopt zitten, krijgt een complimentenboekje opgestuurd!!  

Ook interesse in een virtuele tour?

Om je bedrijf of showroom te tonen, om je product voor te stellen (bv. je woning die je wil verkopen) of om een impressie te geven van je beursstand? Je kan ook je klanten een VR master cadeau doen. Je kan zowel 360° foto’s laten nemen als 360° filmen. Contacteer ons voor meer informatie.

Ga langs op de opendeurdag

Kan je niet langsgaan ? Maak hier de virtuele wandeling

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten