Menu

EUTOM MAGAZINE

creatie & design

Een Europees magazine van parlementslid Tom Vandenkendelaere in een hedendaags jasje! Alle edities op een rij.

EUTOM JUNI 2017

We stellen jullie graag de laatste versie van het EUTOM magazine voor. Een man met een hart voor Roeselare! Waar is EU mee bezig? Waar liggen onze belangen? En wat kan Tom voor u doen? Dat brengen we in dit magazine in beeld op een leuke manier. En ondertussen leer je het één en ander over Europa, zijn werking en nog heel wat leuke internationale weetjes. Meer weten? Lees hier het magazine online.

EUTOM NOVEMBER 2016

We sluiten 2016 goed af met deze nieuwe EUTOM, vol bruisend Roeselare en interessante weetjes!

EUTOM JUNI 2016

De zomer van 2016 werd ingezet met de nieuwe editie van het EUTOM magazine.

EUTOM NOVEMBER 2015

We stellen jullie graag de allereerste, officiële EUTOM voor.

KORTOM JUNI 2015

De allereerste aanzet tot een magazine voor parlementslid Tom Vandenkendelaere is gedaan. Wij stellen u met trots voor, het KORTOM magazine. Tom Vandenkendelaere, de jongste Europees parlementariër, wou aan een breed publiek laten weten wie hij is, waar hij voor staat én wat zijn taken zijn in het Europees parlement. Proud Mary ontwikkelde een magazine van 24 pagina’s waarin je Tom ten voeten uit leert kennen. We bedachten niet alleen de naam van het magazine: Kortom, maar staken het geheel ook in een vlot jasje. Met foto’s van fotograaf Marc Wallican en een dynamische, visueel aantrekkelijke lay-out. De samenwerking met Tom en zijn team liep heel soepel en we ervoeren meteen zijn ambitie en gedrevenheid. Blader hier alvast even door het magazine.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten