Menu

UNIEKE POSITIONERING

Hoe kunt u uw product (of dienst) een vaste plaats geven in het hoofd van de klant? Denk even na of de gekozen positie op de markt uniek, onderscheidend en relevant is. Of brengt u hetzelfde verhaal als de concurrenten? Schermt u ook met de termen prijs, kwaliteit en service? Dan zullen de meeste klanten zich afvragen waarom ze voor uw onderneming moeten kiezen, aangezien de boodschap identiek is aan die van al uw concurrenten. 

WAT ZIJN UW STERKTES?
Denk na over uw sterktes, over wat u onderscheidt van de rest. Waar bent u trots op als onderneming? Pen ze neer en kom er trots mee naar buiten, want... trots doet groeien! 

WAT ZIJN DE ZWAKTES VAN UW CONCURRENT(EN)?
Leer van uw concurrenten en zoek hun zwaktes. Er is altijd een reden waarom potentiële klanten wel of niet voor de concurrentie kiezen. Zoek waar u beter in scoort en communiceer dit.

KIES
Communiceer niet teveel. U kan in een eerste kennismaking onmogelijk alles vertellen. Kies dus 1 of 2 elementen die u naar voren schuift. Gaandeweg geeft u de andere USP’s mee. Geef uw klant bij een eerste contact voldoende om te teasen, maar nog niet het hele verhaal.

EEN SNUIFJE EMOTIE
Zoek niet enkel rationele verschillen. Want die maken niet altijd het verschil. Ze zijn zelfs heel vaak identiek. Speel ook in op de emotie. En nee, emotie hoeft niet klef te zijn. Humor kan trouwens ook.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten