Menu

Afvalrapport

PRINT EN DIGITAL DESIGN

Sinds we het eerste project voor Van Gansewinkel afgewerkt hebben, vindt deze klant vlot de weg naar Proud Mary. Ze kozen er ook voor om voor een groots project de hulp van Proud Mary in te roepen. 

NATIONAAL AFVALRAPPORT

In september werd de kiem gelegd om een rapport over afval te creëren, de deadline stond vast, de invulling en lay-out kon Proud Mary nog vormgeven. Het werd een lijvig maar razend interessant rapport: een mix van luchtige en inspirerende verhalen van bekende en onbekende Nederlanders en Belgen over “hun” duurzaamheid, cijfers over afvalverwerking en recycling, trends binnen bedrijfssectoren, wetenschap en politiek. In Nederland werd het op de groene trein gelanceerd, in België kreeg Nic Balthazar het eerste exemplaar overhandigd. Los van het 260 pagina’s tellende rapport stonden we ook in voor de promotie ervan: posters, roll-up banners, leaflets en advertenties … Blader door het rapport. Of nog beter download het rapport op www.nationaalafvalrapport.be.

WERELD WAARDE WET

Voor hun klanten had Van Gansewinkel een brochure nodig die dit mooi en overzichtelijk kon uitleggen en weergeven. Bovendien is de wetgeving niet altijd eenvoudig hierrond én verschillend per land en streek. Van Gansewinkel kan de bedrijven hierbij ook helpen en alles conform de wetgeving helpen sorteren, ophalen en verwerken. Proud Mary ontwikkelde een brochure die “wereld waarde wet” centraal zet en visualiseert aan de hand van infographics. Naast de brochure hebben we deze boodschap ook vertaald naar posters en roll-up displays. Bekijk hier hoe we de visual gemaakt hebben.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten