Menu

Art meets security

CAMPAIGN

Art & Security is de naam van het 2-daagse internationale event georganiseerd door Optimit, specialist in Risk Management. Een sterk creatief concept dat zochten ze, en kon Proud Mary hen geven. 

ART MEETS SECURITY 1.0

Een 2-daags internationaal seminar met vooraanstaande top sprekers die elk hun licht laten schijnen op veiligheid en kunst. Een hedendaagse topic die veel geïnteresseerden naar Brugge zal brengen op 19 maart 2015. Proud Mary ontwikkelde deze herkenbare visual met knipoog geïnspireerd op een fragment van Michelangelo di Lodovico Buonarroti Simoni, beter bekend als Michelangelo. Het origineel van "De schepping" kan je terugvinden in de Sixtijnse kapel, maar nu dus ook een variant voor Art meets Security.

VERSIE 2.0

Om aan te geven dat een veiligheidsbeleid veel meer is dan gewoon je deuren goed op slot doen, bedacht Proud Mary een creatief concept dat tegelijk ludiek, herkenbaar en eenvoudig te begrijpen is. We stelden een beschermengel centraal die telkens weer faalt in zijn opzet om een situatie veilig te houden. Het algemene beeld integreerden we ook op de overzichtelijke website  www.start2secure.be waar iedereen alle topics kan vinden én de bijhorende sprekers. Via advertenties, folders, digitale newsletters én online banners wordt de doelgroep aangesproken. En veel kans dat je ook tot de doelgroep behoort want Security 2.0 kijkt door de clichés heen en belicht alle aspecten van een integraal securitybeleid. Van kleine zelfstandige tot kmo, van multinational tot overheidsinstantie, van festivalorganisatie tot sportclub … allemaal krijgen we te maken met interne en externe veiligheidsrisico’s. Security 2.0 wijst de weg naar een doeltreffende aanpak van alle mogelijke bedreigingen. Een eerste kennismaking voor wie nog geen securitybeleid heeft. Of een unieke opfrissing voor wie het zijne wil updaten. BEKIJK HIER DE VIDEO!

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten