Menu

Artori product architects

CAMPAIGN

Van positionering tot strategie, van creatie naam en branding tot campagne.

Een nieuwe naam voor je bedrijf? Dat beslis je niet lichtzinnig. Niet alleen is het best een investering, je maakt maar beter de juiste keuzes. Hoe begin je daar trouwens aan? Wel, dan moet je eerst even stilstaan bij waar je naartoe wil met je onderneming. Ja, ik heb het opnieuw over missie en visie. Maar vooral ook over de gewenste positionering. Om uit te vissen waar je sterktes liggen als onderneming, zijn we ook hier gestart met een positioneringsoefening. Zo werd het voor ons meteen duidelijk in wat het voegere L-stin zich kon onderscheiden van hun collega’s. De gekozen positioneringswaarden: "architect, toegewijd, creatief, richting en detail" waren meteen ook de inspiratie voor de nieuwe naam en baseline.

ARTORI bevat de eerste letters van 3 van hun waarden. ARchitect, Toegewijd en RIchting geven aan de klant vormen samen ARTORI. Hun visie en methodiek leidde tot de nieuwe baseline: "We help you make it". Ze helpen je het maken op alle vlak. Na een goede positioneringsoefening en content marketingstrategie kon Proud Mary aan de slag om een gepast logo te creëren en bijhorende huisstijl, een campagnevisual, lanceringsanimatie alsook website. Maar ook voor creatie stand, de ontwikkeling van een unieke passende gadget en het implementeren van een online strategie waren we hun partner. Zo werd L-stin omgedoopt tot Artori, helemaal klaar voor het nieuwe verhaal.

Denk je ook aan een nieuwe naam? Nood aan rebranding? Op zoek naar een positionering, herpositionering of het scherp stellen van je positionering? Of wil je net zoals ARTORI het gehele project strategisch én creatief professioneel aanpakken? Bel ons.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten