Menu

Om mijn diploma te vieren gaf ik mezelf een trendtrip cadeau naar Berlijn. Samen met de Pom, Interreg, Trendwolves en 45 andere ondernemers gingen we op ontdekking.

Doel van onze trip was aanvoelen wat er leeft in Belijn en vooral ook zien wat wij ervan kunnen opsteken. We bezochten onder andere één van de eerste coworkingspaces Betahaus en gingen ook even langs bij Spielfeld, een digital hub waar we de kans kregen om met 3 start-ups te spreken. Een bezoek aan Our Berlin/Vodka zorgde voor een sterke verfrissing samen met een mooi marketingverhaal. Naast in Berlijn kan je Our /Vodka ook  vinden in London, Amsterdam, New york… Of hoe een lokaal product met de ondersteuning van een grote speler toch succesvol kan zijn.  

Op dag 2 brachten een bezoek aan TOA, Tech Open Air. Een conferentie in een unieke locatie waar het een verademing was om eens niet enkel mannen in donkere maatpakken te zien, maar een mooie mix van vrouwen én mannen van alle pluimage. Enige moeilijke was het kiezen van de juiste spreker. Keuzestress! Maar de sfeer was inspirerend, de ideeën aanstekelijk en de goesting om te ondernemen groot. Op de laatste dag bezochten we vooral interessante retailconcepten én een foodhal met overheerlijke “stew” en het perfecte glaasje wijn. Wil je een visuele prikkel? Daar zorgen de onderstaande foto’s van Marc Wallican voor. En wij staan klaar voor een volgende inspiratie trip!

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten