Menu

WE ONDERSCHEIDEN 6 DOELTYPES

Als je content creëert, sta je dan voldoende stil bij welk doeltype content je aan het ontwikkelen bent? Ik onderscheid 6 doeltypes:

  • DEELBARE CONTENT: is gericht op ‘ervoor zorgen dat mensen de content gaan delen’. Je wil zelf dat zoveel mogelijk mensen de content zien, dus je hebt mensen nodig die de content gaan delen. Deze content activeert mensen om dat te doen.
  • DOORDACHTE LEIDERSCHAPSCONTENT: is erop gericht te tonen dat je weet waarover je spreekt. Door content te creëren die anderen helpt, zorg je ervoor dat mensen naar jou toekomen voor kennis en toekomstige voorspellingen. Jij neemt het voortouw.
  • EDUCATIEVE CONTENT: die het publiek iets leert. Het helpt hen om meer kennis op te doen en beter hun job uit te voeren.
  • BRANDING CONTENT: is specifiek gericht op het laten zien en laten groeien van je merk. Wordt steeds meer zichtbaar voor de wereld door te laten zien wat je doet, wie je bent en waar je voor staat.
  • OVERTUIGENDE CONTENT: wil de mensen naar de volgende fase brengen in de marketing trechter als het gaat om je product. Je wil hen laten zien hoe jij of jouw product opvalt in vergelijking met de concurrentie.
  • PRODUCT CONTENT: toont aan wat je doet of wat je product doet. Demo’s en webpagina’s maken hier deel van uit.

Elk contentdoel heeft specifieke contenttypes die je het best gebruikt om dat doel te bereiken. Ontdek hier welke types er bestaan en waarvoor ze het meest geschikt zijn.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten