Menu

Ook al is content marketingstrategie een populaire term geworden de laatste jaren, veel ondernemers weten niet precies wat het inhoudt. Je zal ongetwijfeld veel definities vinden, maar dit is de omschrijving die ik hanteer:

“Een strategie bepalen om dankzij de juiste inhoud bij de juiste doelgroep en via het juiste communicatiekanaal op het juiste moment en in de juiste vorm het vooropgestelde doel te bereiken rekening houdende met je beschikbare middelen.”

Zo goed als elk woord in deze omschrijving is belangrijk voor me. Ze vormen dan ook elk een stap bij het opstellen van de strategie. Met strategie duiden we op een vooropgezet plan om een vooropgesteld doel te bereiken. Een strategie is tijdelijk en veranderlijk. Niet alleen afhankelijk van de omstandigheden in de markt, maar ook omdat je een strategie ‘along the way’ dikwijls optimaliseert. Je speelt in op de verkregen resultaten, de gebeurtenissen (bv. nieuwe wetgeving, een nieuwe concurrent…) of de beschikbare middelen.

Een content marketingstrategie maakt dat je een gesprek kan voeren met je doelgroep op een manier die relevant is voor hen. Op een manier die vertrouwen wekt omdat dit op een geloofwaardige manier gebeurt. Je content marketingstrategie is dus je houvast tijdens het ondernemen en zorgt ervoor dat je onderneming groeit. Aan de hand van de volgende 7 stappen leiden we jou tot een goede content marketingstrategie. Met onze kennis en jouw invulling komen we tot een goed einde. Veel succes!

IN 7 STAPPEN LEIDEN WE JE NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENT MARKETINGSTRATEGIE.

  • STAP 1: Bouw uw fundament
  • STAP 2: Bepaal uw doel
  • STAP 3: Weg met die hindernissen
  • STAP 4: Persona en hun wensen definiëren
  • STAP 5: Communicatietools kiezen
  • STAP 6: Content ontwikkelen
  • STAP 7: Resultaten bepalen en vastleggen

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten