Menu

Facebookmarketing seminar voor Bryo

Op zaterdagmorgen richting Oostende vertrekken om opnieuw klankbord voor Bryo te zijn... we doen het graag. Het enthousiasme, de gretigheid en nieuwsgierigheid zijn meestal groot. En ook deze keer. Een volle zaal om mijn sessie Facebookmarketing te volgen. Maar helaas 1 uur is zo kort! Nog zoveel te vertellen. Maar alvast opnieuw een 25-tal mensen die nu een complimentenboekje kunnen vullen. Want elke deelnemer heeft er alvast eentje mee naar huis gekregen.

Dan was het tijd om in individuele sessies consultancy te geven. Ook hier veel en gerichte vragen van de deelnemers. En ook hier...te weinig tijd om alles te kunnen meegeven. Maar hopelijk hebben ze er allemaal iets aan gehad. Ik vond het in elk geval opnieuw heel aanstekelijk. Bedankt voor de overheerlijk chocolade ook. De doos is al leeg... ( en uiteraard herkenden we de kwaliteit van The Golden Chocolate! ) Zoals beloofd kan je de presentatie ook opnieuw bekijken:  Presentatie Bryo  

 

 

 

 

 

Voor wie Bryo niet kent:

Ben je 'bright'?
Ben je een wetenschapper, ICT-specialist of ingenieur en geloof je dat jouw idee kan uitmonden in een product of project dat de markt kan veroveren? Bruis je van de creatieve ideeën? Zie je opportuniteiten die je vrienden niet zien?Beschik je over een flinke dosis gezond boerenverstand?

Ben je 'young'? 

Ben je tussen 18 en 36? En heb je de ambitie binnen de 3 jaar je eigen zaak te hebben?
Heb je goesting? Wil je er 200% voor gaan? Is een eigen zaak jouw droom? Bekruipt je regelmatig de goesting om zelf een zaak uit te bouwen of over te nemen?

Ben je gedreven?
Geloof je in je ideeën en laat je je niet snel uit je lood slaan? Wil je er alles aan doen om binnen de drie jaar of sneller jouw eigen zaak op te starten?
Weet je van aanpakken en ben je een volhouder?     bezoek www.bryo.be    

 

 

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten