Menu

Van storymaking tot storytelling als de beste!
In deze campfire buigen we ons over jouw ondernemersverhaal
Hoe maak je het, en hoe vertel je het. 
Maak je het alleen of betrek je je medewerkers?
En hoe presenteer je het aan je klant of prospect. Welk technieken kan je gebruiken om te presenteren als een pro?
Dit en zoveel meer kom je te weten van deze 3 topexperts ter zake. Tina Fabry - Riet De Sadeleer en Annelies Blomme. 3 Dames die je zullen inspireren en motiveren.
Elk een krak in zijn vak en perfect complementair met elkaar.
Wil je in een gezellige setting -aan een kampvuur- te weten komen hoe ook jij een uniek en onderscheidend verhaal trots kan brengen?

Schrijf je dan nu in.

  • Ja, ik ben een klant en kom gratis. Ik betaal wel een no show fee van 50 euro als ik er niet ben.
  • Ja, ik ben een klant en kom gratis maar bestel meteen het boek: groeien dat is durven van Riet De Sadeleer voor slechts 29 euro.
  • Ja, ik wil Proud Mary beter leren kennen, heb interesse en kom voor amper 35 euro langs.
  • Ja, ik wil Proud Mary beter leren kennen, heb interesse én wil meteen het boek: groeien dat is durven van Riet De Sadeleer. Ik schrijf 64 euro over.

Gelieve het bedrag over te schrijven op volgend rekeningnummer: BE89 0016 5020 1685.
(Gelieve de naam waarmee je bent ingeschreven in de beschrijving van de overschrijving te vermelden met als referentie "Campfire 10 juni 2021".)

 

Praktische informatie

Donderdag 10 juni 2021 om 19.00 u.

Atelier Pyotr Morf
Oude Paanderstraat 39
8760 Meulebeke

PROGRAMMA

19.00 u. - 19.30 u.
Kampvuur wordt aangestoken. We voorzien drank en stillen de kleine honger.


19.30 u. - 20.15 u.
Deel 1 - Storymaking: een verhaal creëren doe je samen.

Tina Fabry: Wat is je verhaal als bedrijf? Je externe of interne verhaal. Welke positie neem je op de markt ten opzichte van je concurrenten? Welk verhaal vertel je je toekomstige werknemers?

Riet De Sadeleer: Wie helpt je om je verhaal te maken? Het voordeel om je medewerkers te betrekken.


20.15 u. - 20.30 u.
Pauze


20.30 u. - 21.15 u.
Deel 2 - Storytelling: een verhaal is pas een verhaal als je het vertelt.

Riet De Sadeleer: Het verhaal creëren is 1 ding, het vertellen een tweede. Intern communiceren: van verheldering tot transformatie tot implementatie.

Annelies Blomme: Extern communiceren: je hebt nu je verhaal. Hoe breng je het? Hoe presenteer je zelfzeker? Welke technieken zijn er? Presenteren als een pro. 


21.15 u. - 22.00 u.
Q&A met aansluitend netwerkmoment.

 

Sprekers

Tina Fabry.

Tina Fabry, aangenaam. Naast communicatiespecialiste en werkbeest, wereldreiziger én muziekliefhebber, sta ik ook aan het roer van een bruisend gezin. En sinds 2012 ook… de trotse stichter van Proud Mary. Na meer dan twintig jaar verschillende reclamewatertjes doorzwommen te hebben, ken ik ondertussen het klappen van de communicatie- en marketingzweep. De goesting en gedrevenheid om voor elke klant en elk merk de volle 100% te geven is er nu zelfs meer dan ooit tevoren. Want met Proud Mary ben ik je op een nieuwe hedendaagse manier van dienst. Niet vanuit een ivoren toren, maar van dichtbij. Naast en met jou, de klant. Verwacht dus geen droge, ingewikkelde theorieën, maar hands-on advies en uitvoerbare plannen die rekening houden met jouw situatie, jouw bedrijf of merk en jouw budgettaire mogelijkheden.

 

Kampvuur dat is gezelligheid, connecteren en lachen vooral. Dingen te weten komen die je nog niet wist. Bijleren en niet naar huis willen gaan al is het al donker...

Riet De Sadeleer

Al tijdens haar werk als accountmanager in de uitzendsector kwam Riet in contact met heel wat ondernemers met een groei-ambitie. Wat haar toen al opviel, was welke bedrijven in no-time succesvol waren en welke steeds in cirkeltjes bleven draaien. Later bouwde ze voor een zusterfirma een opleidingsplatform uit, ging er als trainer aan de slag en volgde zelf ook een breede waaier aan opleidingen in België & Nederland, steeds gericht op groei en ontwikkeling van mens en organisatie. Met haar bedrijf Expeditie O ondersteunt ze organisaties bij de realisatie van hun groei-ambitie op basis van een zeer praktische en laagdrempelige aanpak. 

 

 

"Kampvuur voor mij is verhalen vertellen, anekdotes ophalen en nieuwe maken. Een goed glas wijn, sterk biertje en een knabbel = genieten! Slappe lach, versprekingen en zotte plannen maken horen daar zeker bij. Ik heb dan ook een rieteriaans woordenboek steeds op zak."

Annelies Blomme

Als kleuter zat ze met haar neus in de boeken en op 2-jarige leeftijd nam ze zonder uitspraakfouten de telefoon van de haak, in het bedrijf van haar ouders. Dat praten en babbelen haar statement zou worden, bleek al snel door de opleidingen dictie, welsprekendheid en voordracht. Nog even een passage bij het schooltoneel en een nominatie voor de amateurtheaterprijs de Gouden Meeuw tussendoor, belandde Annelies na een opleiding Radio Journalistiek bij Radio 2. Tijdens de Master Internationale Politiek was ze aan het werk als redactie-assistentie bij coryfeeën Jan Becaus en Martine Tanghe. Na een korte passage als nieuwslezeres bij Qmusic, bleef ze 10 jaar bij Tendens als lifestylereporter, in combinatie met redactiewerk bij Radio 2. 
 

In 2019 startte Annelies het video communicatie huis La Fleur Rouge. Waar ze voor bloeiende bedrijven en projecten, fleurige filmpjes maakt.  Ze wordt vaak gevraagd om bedrijfsevents aan elkaar te praten, boekvoorstellingen te modereren of publieke interviews of debatten te leiden. Haar Masterclass “Praat met je publiek” helpt ondernemers comfortabel in de spotlights te staan en hen van hun spreekangst af te helpen. Annelies is moeder van 2 jongens (ze tellen voor 3), lust graag worst met rode kool, danst graag op The Prodigy. Geef haar bier, geef haar wijn, geef haar gin-tonic, … Enkel een avondklok smaakt haar niet.

 

 

“Ik heb geen marshmellows nodig voor een gezellig kampvuur, geef mij een paar gezellige mensen met een eigen verhaal en een unieke kijk op de wereld, en het maakt mij intens gelukkig.”

 

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan ook onze vorige Campfire Sessions. Daar word je helemaal warm van.

 

 

 

 

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten