Menu

Kom ontdekken hoe je kan innoveren, nieuwe ideeën kan bedenken en hoe je innovatie concreet kan toepassen

Innoveren doe je zo!

Voortdurend vernieuwen is de boodschap. Bedrijven moeten innoveren om elke dag opnieuw de perfecte service te bieden voor hun klanten. In deze eerste sessies geven we heel wat voorbeelden en brengen we een praktisch innovatiemodel naar voor in vier stappen. We gaan dieper in op de analyse van de behoeften van jouw klanten.

 

Nieuwe ideeën bedenken

Alles draait om de ervaring en de beleving van de klanten. Dat is exact waar de tweede sessie rond draait. Aan de hand van heel wat praktische voorbeelden en met eenvoudige, maar erg effectieve technieken, vertalen we behoeften van jouw klanten naar nieuwe concepten en ideeën voor jouw organisatie.

 

Innovatie in de praktijk

Nieuwe ideeën zijn leuk, maar innovatie gaat natuurlijk verder. Hoe zet je die nieuwe ideeën om in de praktijk? Hoe maak je van jouw idee een sterk concept en hoe overtuig je anderen om het mee met jou te gaan realiseren? We werken de beste ideeën van de afgelopen sessies uit tot een concreet businessmodel waarmee jouw zaak een nieuwe, innovatieve wending neemt!

 

 

Wanneer?

Dinsdag 23 februari 2016

Dinsdag 1 maart 2016

Dinsdag 15 maart 2016

De locatie:

Proud Mary, Sint Petrus en Paulusstraat 61, 8800 Roeselare

Telkens van 19u tot 21u30, we voorzien broodjes. Inschrijven kan enkel voor de volledige reeks. 

Voor wie?

Voor zowel klanten en niet-klanten. Bent u zaakvoerder, verantwoordelijke of werknemer van een onderneming die wil inzetten op innovatie? Dan is deze inspirerende opleiding op jouw maat. 

Hoe inschrijven?

Deze opleiding is gratis voor klanten van Proud Mary, Fotografie Marc Wallican en Uruku. Schrijf je hier in.

Anderen zijn echter ook welkom en betalen 90 euro voor de 3 sessies. Uw betaling met vermelding van uw naam en firma geldt als uw definitieve inschrijving:  IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB inschrijven kan ook hier. 

 In ruil rekenen we op jouw engagement: aanwezigheid op de 3 sessies en een Innovatie-audit invullen (wordt verstuurd na inschrijving via mail). Je krijgt, na het invullen van de Innovatie-audit een duidelijk rapport én deze info zorgt ervoor dat we de opleiding op jouw noden kunnen afstemmen.

Docenten: Peter Bertels en Eveline Borgermans

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten