Menu

Het werd een uitverkochte avond waar diverse topics over moderne relaties besproken werden en de vraag of technologie onze kijk op liefde veranderd. Aan de hand van diverse speeddates op het eind van de avond, werd er gepolst hoe de aanwezigen dachten over het onderwerp. Het was een geanimeerde fijne avond waar de speech van Tina enorm gesmaakt werd door de aanwezigen.

Enkele testimonials...

"Hey Tina, dankjewel voor jouw open speech bij het TEDx evenement 'New Romance' gisteravond in Gent. Je bracht ieder woord doorleefd en zodoende kwamen de boodschappen ook echt binnen. Mooi om een vrouw in al haar kracht iets te zien brengen. Doe zo voort! Lieve groet."
- Pascale Bergmans

 

Dag Tina,
Ik was meegevraagd op het TEDx event door mijn vriendin en had geen flauw idee waarom dat ik daar zat totdat ik u hoorde spreken!!! Ik was onmiddellijk geboeid door jouw en je verhaal en hoe je het bracht. Ik ben vanmorgen wakker geworden en dacht er onmiddellijk aan terug. Je hebt iets wakker gemaakt bij mij waarvoor mijn dank. Dank je wel en heel veel succes in je groeiproces, liefs."
- Wendy

 

Ik heb het plezier gehad om Tina te zien spreken op 1 van onze TEDx Salons. Haar verhaal heeft me geraakt dankzij haar oprechte manier van spreken. Het was zeer makkelijk om naar haar te luisteren, ze spreekt vlot en vanuit het hart, staat voor een publiek met veel zelfvertrouwen en heeft het publiek direct mee.
- Pauline De Potter

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten