Menu

BEPAAL JE INTERNE WAARDEN
Alvorens een HR-campagne op te zetten is het noodzakelijk om een aantal stappen te nemen zodat je een gefundeerde effectieve campagne kan ontwikkelen. Bij een HR-campagne is het cruciaal dat je de interne waarden in XX neemt. Heb je die nog niet vastgelegd of zitten deze nog louter in het hoofd van je CEO, dan is het tijd om ze te bepalen. Dat kan via een interne-waarden-oefening samen met je team. Zo heb je er meteen ambassadeurs bij die steevast meehelpen om de waarden bij de andere medewerkers te helpen communiceren.

VERTAAL JE INTERNE WAARDEN
Heb je de interne waarden vastgelegd?  Maak dan niet de fout deze in een lade weg te bergen. Om de waarden top of mind te houden bij je medewerkers helpt het om ze te visualiseren. Een creatieve vertaling van de waarden in een creatief beeld, een icoon of pictogram of waarom niet, een illustratie  zal het memoriseren en tastbaar maken van de waarden bevorderen.

COMMUNICEER JE INTERNE WAARDEN
Het spreekt voor zich dat je de nieuwe waarden moet meedelen. Kan dit niet in een presentatie voor alle medewerkers omwille van de omvang of de afstand, dan kan een interne campagne de ideale manier zijn.

Wees creatief in de manier waarop je ze meedeelt. Een leuke video per waarde, posters in de meetingruimtes, deurhangers of wobblers in de refter,… bekijk de mogelijkheden binnen jouw organisatie.

IMPLEMENTEER JE INTERNE WAARDEN
Het uiteindelijke doel van interne waarden is dat ze een richtlijn vormen naar het gedrag van je medewerkers. Het is dus niet alleen van belang de waarden te communiceren maar ze ook te laten toe passen. De implementatiefase is belangrijk voor het slagen van je campagne. Je kan de waarden toepassen in alle lagen van het ondernemerschap. Ze zijn je leidraad bij het zoeken en aanvaarden van nieuwe medewerkers, ze zijn een middel om de evaluatiegesprekken te voeren, ze helpen je om processen uit te werken.

BELEEF JE INTERNE WAARDEN
als je erin geslaagd bent om de waarden te implementeren dan kan je de gedragingen van je medewerkers sturen. Zo beleven ze de waarden en bepaalt het de cultuur van je onderneming. Als iedereen overtuigd is van de waarden en het belang ervan, dan zijn ze trots om te werken voor je. Dan is je personeel ambassadeur geworden. En als gevolg ben je klaar om samen te groeien.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten