Menu

21.11.2018

HET BELANG VAN INTERNE WAARDEN BIJ HET ZOEKEN VAN NIEUW PERSONEEL

INTERNE WAARDEN EN EMPLOYER BRANDING
Employer branding is de manier waarop je werkt aan je reputatie als werkgever. Het doel van employer branding is om talent aan je bedrijf te koppelen. Bij bestaande werknemers wil je zo engagement creëren. Voor toekomstige werknemers wil je je bedrijf als aantrekkelijke werkgever op de kaart zetten. Maar voor je extern communiceert naar potentiële werknemers, moet je natuurlijk weten waar je voor staat. Door samen met je medewerkers te bepalen wat nu de interne waarden zijn die jullie delen, wordt het een stuk makkelijker om potentiële medewerkers te zeggen wat de waarden zijn van je bedrijf. En wordt het ook eenvoudiger om in een vacature kernachtig te verwoorden wat jou en je onderneming drijft.

INTERNE WAARDEN BEPALEN WAAR JE VOOR STAAT ALS WERKGEVER
De interne waarden of kernwaarden van een onderneming zijn die waarden die bindende verwachtingen scheppen. Regels van goed fatsoen die de onderneming vooropstelt binnen de werking van de onderneming. De kernwaarden zijn een leidraad voor het gedrag van de werknemers. Ze fungeren als doelen die de onderneming nastreeft en die de werknemers motiveren. Die interne waarden worden idealiter ook doorgetrokken of hertaald in de externe of positioneringswaarden van het bedrijf. En dat geldt ook voor je bedrijf als werkgever. 

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten