Menu

De interne waarden van je bedrijf bepalen om ze daarna in de kast te laten liggen? Doodzonde! Interne waarden zijn namelijk handige tools die je ook helpen om andere campagnes een gefundeerde inhoud te geven en tot een goed einde te brengen. Zo heeft het absoluut geen zin een HR-campagne op te zetten, als je op voorhand niet hebt nagedacht over waar je bedrijf voor staat.

MAAK DE WAARDEN ZICHTBAAR
Een interne-waarden-oefening maakt heel wat los in een bedrijf. De medewerkers voelen zich betrokken, worden ‘verplicht’ na te denken over hoe zij het bedrijf zien en wat het voor hen vertegenwoordigt. Als met de uitkomst van die oefening vervolgens niets gebeurt, leidt dat enkel tot frustratie. Door de woorden/waarden én beelden uit de interne-waarden-oefening ook letterlijk in beeld te brengen in de bedrijfsgebouwen, of door er mee aan de slag te gaan tijdens workshops of opleidingen, zorg je ervoor dat alle medewerkers de waarden kennen én er zich naar gedragen. Overtuigde en enthousiaste medewerkers zullen je verhaal uitdragen. Dat doen ze in de relaties op het werk, maar ook in hun contacten met de klant of met familie en vrienden. Ze zijn trots op hun werk en tonen dat graag.

INTERNE WAARDEN EN EMPLOYER BRANDING
Die interne waarden worden idealiter ook doorgetrokken of hertaald in de externe waarden of positioneringswaarden van jouw bedrijf. Want de interne waarden geven aan waar je voor staat als werkgever en zullen dus jouw ‘employer branding’ mee bepalen. Maar voor je extern communiceert naar potentiële werknemers, moet je natuurlijk weten waar je voor staat. Door samen met je medewerkers te bepalen wat nu de interne waarden zijn die jullie delen, wordt het een stuk makkelijker om potentiële medewerkers te zeggen wat de waarden zijn van je bedrijf. En wordt het ook eenvoudiger om in een vacature kernachtig te verwoorden wat jou en je onderneming drijft. Zo blijven interne waarden geen theorie, maar worden ze heel concreet omgezet in de praktijk.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten