Menu

Spica, een bedrijf uit Kortrijk had nood aan een duidelijke positionering om hun internationale ambities waar te maken. De Proud Mary Positioneringsoefening is hiervoor de juiste methode om een gefundeerde basis te creëren. Spica ontwikkelt en produceert klantspecifieke elektronica, inductieve componenten, kabelverbindingen, kabelbomen en 
volledige assemblages voor diverse industriële toepassingsgebieden alsook Power Line Communicatie filters. Naast de vestiging in Kortrijk is er ook een afdeling in Roemenië.
 Met de groei van Spica groeide de noodzaak om een duidelijkere positionering voor het bedrijf te definiëren maar er was meer nodig. Om iedereen op dezelfde lijn te krijgen was er ook nood aan een oefening waar het gehele bedrijf bij betrokken was.

WHITEPAPER

Meer weten over deze case? Download hieronder dan de volledige whitepaper en volg stap per stap onze werkwijze voor deze klant.

WHITEPAPER SPICA

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten