Menu

Ontmoet Amber Dewaele

Een jonge ontwerpster die haar studies volledig richtte op Product- en Meubelontwerp. Met 2 mooie diploma’s en een pak creativiteit op zak ontwikkelde ze een speels meubelstuk voor de allerkleinsten.

‘A playful piece of furniture with ‘grown up aesthetic.’

Stacker is een speels meubelstuk ontworpen voor de allerkleinsten. Amber haalde haar inspiratie uit een stuk speelgoed dat ons leerde over kleuren en cijfers. Het ontwerp stelt kinderen in staat om creativiteit te ontwikkelen, oplossingsgericht te denken en te dromen. De 'volwassen' esthetiek maakt van Stacker een aangename toevoeging aan het interieur.

Wat maakt jou het meest trots in je leven?

Leuke vraag! Als creatieveling ben je vaak zeer kritisch over je eigen werk en dat is bij mij niet anders. Dat kritische oog zorgt ervoor dat ik mezelf push in het verleggen van mijn grenzen, maar het heeft ook een keerzijde. In de drang naar creatieve groei vergeet je om even terug te kijken naar de weg die je reeds aflegde. Ik ben trots op ieder stuk dat ik al uitbracht. Mocht dat niet zo zijn dan hadden ze het daglicht waarschijnlijk niet gezien.

Ik ben ook trots op mezelf dat ik de stap in de creatieve sector heb gezet, want het was geen evidente keuze. Ik heb altijd wel een zeer grote interesse gehad voor het artistieke en creatieve, maar zag mezelf nooit als een creator. Uiteindelijk ben ik toch productontwikkeling gaan studeren. Tot op vandaag ben ik mezelf nog steeds dankbaar voor de keuze die ik toen maakte. Tot slot mag ik ook trots zijn op mijn volharding. Die zorgt ervoor dat ik mijn dagen kan vullen met wat ik graag doe: het ontwerpen van meubels en objecten.

Ontdek ook wat jonge ontwerper Violet Nys creëerde! 

 

 

 

 

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten