Menu

For Belgium: Marc Wallican

Onze huisfotograaf Marc Wallican werd met de foto “Viking” bekroond met “Best of Nation”  in de  “World Photographic Cup”.
Het WPC is een not-for-profit organisatie die als coöperatieve zowel Europese als Amerikaanse federaties bundelt met als doel fotografen te verenigen. De wedstrijdbeelden worden beoordeeld door 15 topfotografen van over heel de wereld.

Het WPC is een unieke olympic-style competitie en de enige fotowedstrijd toegankelijk voor nationale teams van professionele fotografen en artiesten die hun land vertegenwoordigen.
Honderden deelnemers wereldwijd zenden hun beste werk in, in diverse categoriën.

We zijn uiteraard blij en trots voor Marc. Maar toegegeven ook een beetje voor onszelf.
De winnende foto is namelijk een foto uit de reeks van de campagne Clash of the Contrasts die Proud Mary heeft ontwikkeld voor onze klant beMatrix.

Dus uiteraard duimen wij voor goede vibes in Rome waar ze in april de wereldwinnaar bekendmaken.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten