Menu

Een mooie website bouwen, en er dan stereotype stockbeelden insteken…zonde. Een aantrekkelijke folder met onscherpe foto’s… zonde. Een presentatie met onverzorgde visuals… ja, zonde. Investeren in pakkende sterke fotografie loont. Het maakt je design af. Het voegt emotionele waarde toe. Goede beelden spreken nu eenmaal. Helaas doen slechte beelden dat ook. Een fotoshoot voegt menselijkheid toe, verhoogt de betrokkenheid van de kijker en triggert ontelbare emoties. De moeite dus om er de nodige aandacht aan te schenken.

Fotograaf Marc Wallican is een echte people fotograaf. Hij slaagt er telkens weer in om de mens achter de lens vast te pakken en te vereeuwigen zoals hij is. Ideaal voor onwennige werknemers die op de foto moeten, voor een bedrijfsreportage, voor het vastleggen van klantengetuigenissen en voor creatieve campagne. Contacteer ons en wij leveren beelden af die blijven plakken.

Jan Leyers

Eddy Merckx

IZIDOK

Elien Pieters

Gediflora

Klaus Verscheure

VISIX

Verthus

Buitengewoon Beirens

Zoutman

Proud Mary

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten