Menu

Elk jaar op complimentendag gaat onze LOFband op pad naar diverse bedrijven met de meest swingende LOFliedjes. Elke keer opnieuw is het een groot feest waar iedereen - van directie tot de collega’s op de werkvloer – geniet van het aanstekelijke enthousiasme van de band én van de muziek waarop je onmogelijk kan blijven stilstaan.

Dit jaar ging het er net iets anders aan toe en moesten we noodgedwongen onze LOFtrompet digitaal laten horen. We bleven niet bij de pakken zitten en hebben er het beste van gemaakt in samenwerking met beMatrix, een wereldspeler in de standenbouw. Samen zorgden we voor een spetterende digitale versie waar ook In Flanders Fields en Ypermuseum van meegenoten. 

Bekijk het optreden en swing mee!

Een dosis LOF voor de museums!

Sfeerbeelden LOFband 2020

De voorbije jaren dansten en zongen we erop los tijdens de livesessies in de bedrijven. We zijn ervan overtuigd dat we meteen een lach op je gezicht toveren met de volgende sfeerbeelden!

Schrijf je in voor complimentendag 2022

Hebben de sfeerbeelden je zin doen krijgen om eens volledig los te gaan op onze LOFband? Schrijf je alvast in voor complimentendag 1 maart 2022 en wie weet komt de LOFband bij jou langs!

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten