Menu

De Proud Mary campfire sessions zijn kleinschalige seminaries waarbij we telkens één bepaald thema aan bod laten komen. Zo passeerden online strategie, employer branding en klantgerichtheid al de revue. Het is een sit & listen-concept waarbij we samenkomen om te netwerken, een hapje te eten én vooral om veel bij te leren. Het zijn telkens boeiende sessies met al even boeiende sprekers. Riet De Sadeleer van Expeditie O is er ook zo eentje. Ondertussen gaven we al 3 campfire sessies. De locaties wijzigen als eens, maar het enthousiasme en de leergierigheid blijven op hoog niveau. Benieuwd hoe het eraan toeging? Bekijk de sfeerbeelden van de voorbije jaren!

Campfire sessie 1: online strategie

Onze allereerste campfire sessie vond plaats op onze eigen grond in Rumbeke. Het was een mooie zomerse avond, ideaal om nog wat bij te kletsen over het thema van de avond: online strategie. Er werd gegeten en gedronken, geluisterd en gebabbeld. We leerden allemaal iets bij, dat is waar het om draait. 

Campfire sessie 2: employer branding

Voor de tweede sessie streken we neer bij beMatrix, een wereldspeler in de standenbouwwereld. Deze keer hadden we het over employer branding. Waarom zijn vacatures zo moeilijk in te vullen? En hoe krijgen we de sfeer in ons team terug? Dat soort onderwerpen bespraken we in de tweede geslaagde campfire editie. Ook Riet De Sadeleer van Expeditie O was van de partij. Riet is een echte groei-experte en was dé geknipte kandidaat voor deze sessie.

Campfire sessie 3: klantgerichtheid

In de derde campfire sessie hadden we het over klantgerichtheid. Een héél belangrijk aspect in de (marketing)wereld en alles daarbuiten. We hadden alweer boeiende gesprekken, dat zul je merken aan de volgende sfeerbeelden. 

Wil je ook graag deel uitmaken van de volgende knetterende campfire sessie? Stuur ons dan een mailtje! 

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten