Menu

Het is nu eind maart en dat wil ook meteen zeggen dat we aan het einde zijn gekomen van onze complimentenmaand. Niet getreurd we gaan nog even door. Nadat we elke week een bedrijf in de kijker hebben gezet met een muzikaal LOFlied gaan we nog even door met onze LOFtrompet. Door de moeilijke periode waarin we ons nu bevinden, kon onze LOFband niet op pad gaan. We moesten dus verplicht een digitale versie maken. Bij Proud Mary gaan we echter graag all the way. Daarom maakten we nog een extraatje. Nog een leuke verrassing waarmee we onze LOF verspreiden. Ziehier… ons interactief LOFLY Magazine!

Je bladert door interviews met sterke businessvrouwen en -mannen zoals decaan Marion Debruyne, onderneemsters Elien Pieters en Riet De Sadeleer, zanger en acteur Ron De Rauw, scenarist en kunstenaar Klaus Verscheure, CEO Edwin Van der Vennet en illustratrice Britt Raes. Je ziet ook creatieve geesten en jonge nieuwkomers met veel potentieel voorbijkomen. Bekijk ondertussen ook de leuke foto’s en visuals die verschijnen en zet je volumeknop hoger voor de Spotify-lijst die we opstelden. Zo geniet je op elke pagina van een Low-Fi topschijf geproducet door Juul Wallican, één van de zonen van Tina.

Benieuwd naar het resultaat? Blader hier doorheen ons eerste digitale & interactieve magazine!*

*Open in Google Chrome voor het beste resultaat!

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten