Menu

04.02.2019

NEW MEMBER OF THE PROUD MARY FAMILY

MEET HELEEN

Bij een nieuw jaar horen natuurlijk goeie voornemens. Schrijven dat kan ik al. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik hoor het mij nog zeggen: “Ik wil een uitdagende en veelzijdige job met veel groeimogelijkheden in een leuk team waarin ik mij 100% kan ontplooien, dat kan toch niet zo veel gevraagd zijn?” Via LinkedIn kwam ik bij Proud Mary terecht. Het was al snel duidelijk dat ik mijn match gevonden had. Ik raapte al mijn moed bijeen en nam contact op met Tina, de trotse moederkloek aan het stuur van deze creatieve vloot met een portie gezonde levenswijsheid. Nu moest ik hen alleen nog overtuigen dat ze mij nodig hadden.

Mijn intuïtie klopte. Geen gesprek waarin je jezelf moet verkopen, maar gewoon een babbel waarin we keken wat we voor elkaar konden betekenen. Het voelde goed en de goesting groeide met elke wegtikkende seconde. Een week later was het beklonken. En dat mag je gerust letterlijk nemen. De ideale manier ook om Tina, Oona en Caroline te leren kennen. Nog nooit ervaarde ik zo’n warm welkom. Met volle goesting begin ik dit nieuwe avontuur waarin ik ongetwijfeld zal groeien. Ik wil ervaren hoe het voelt om trots te zijn en trots te maken: I'm going to make that Mary proud!

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten