Menu

Leads genereren en klanten binnenhalen

Je weet vast wel wanneer en hoeveel bezoekers op jouw website een aanvraag doen. Daarnaast is het ook geen geheim hoelang zij op jouw website navigeren. Maar weet je ook wie die bezoekers zijn?

Vanaf nu worden alle bedrijven die naar jouw website surfen, GDPRproof volledig getrackt in een handig overzicht. Daar bovenop zie je ook hoe ze er terecht kwamen, welke pagina's ze bezochten en als ze in het verleden ook al jouw website hebben bezocht.

Aan de hand van de leadscore bepaal je zelf als je al dan niet contact met hen opneemt. Zo kan je gericht prospecteren aan de hand van de pagina's die het bedrijf heeft bezocht.

Dat kan ook met Marketing Automation maar daarvoor betaal je een hoge maandelijkse fee. Niet voor iedereen haalbaar. Deze oplossing is heel betaalbaar en in functie van het aantal bezoekers van je site. Budget op maat dus.

Doordat wij een pixel integreren herkennen we websitebezoekers en geven die weer in een overzichtelijk dashboard. IP-adressen van jouw bezoekers worden verrijkt met data over welke pagina’s er werden bezocht, hoe groot een bedrijf is en hoe vaak een bedrijf op jouw website navigeert, … Daarnaast wordt ook informatie uit verschillende online marketing, dynamisch verwerkt. Zo ken je niet alleen jouw bezoekers, maar zo meet je ook meteen het succes van jouw campagne.

Website leads genereren is dus heel simpel. Wij zijn vaste partner van Leadinfo, super toch?
Geef ons een seintje en we zetten in no-time een account voor je op!

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten