Menu

Bij een zoekwoordenonderzoek ga je op zoek naar de termen die jouw doelgroep ingeeft om naar jouw website te surfen. Je verwerft inzichten in de zoekopdracht van potentiële klanten. Je kijkt naar hoe de klant jouw producten en diensten omschrijft in Google. Het uitvoeren van zo’n zoekwoordenonderzoek draagt bij tot de SEO van je website, maar evengoed tot Google Search campagnes!

Bij zo’n zoekwoordenonderzoek begin je bij je eigen website. Je maakt een lijstje met alle zoektermen gelinkt aan jouw producten en diensten. Maar ook de zoekwoorden van de concurrentie zijn niet onbelangrijk. Zo analyseer je op welke termen zij inspelen. Hierna check je even de zoekvolumes om een overzicht te verwerven van de zoektermen met het grootste bereik.

Wil je graag wat meer informatie krijgen over wat een zoekwoordenonderzoek voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen? Aarzel niet en contacteer ons!

Case resultaat.

Wij deden zo’n zoekwoordenonderzoek voor TEN. Meer aanvragen voor CE dossiers was hun doel. Dus waar begint zoiets dan? Bij een zoekwoordenonderzoek. De structuur van de website werd geanalyseerd, waarna de termen waar de klanten op zoeken uit de website werden gehaald. Ook de sites van hun concurrenten werden onder de loep genomen om inzichten te verwerven. Wat dit zoekwoordenonderzoek opleverde? Bekijk hieronder de resultaten:

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten