Menu

Branding traject

Onze trajecten

Wil je een merk lanceren? Dan is dit traject voor jou. We starten met het creëren van het juiste fundament. Dan pas komt creatie naam en logo aan bod. Eenmaal logo design werd goedgekeurd, ontwikkelen we de diverse print en digital tools waardoor je merk tot leven komt. 

De 5 onderdelen van het branding traject

In het branding traject gaan we aan de slag met 5 zaken. We starten het traject met onze specialiteit: positionering. We streven er met deze workshop naar om een uniek DNA te definiëren voor jouw merk of bedrijf. Een DNA dat jou sterk onderscheidt van je concurrenten zodat je potentiële klanten weten waarom ze voor jou moeten kiezen. Eenmaal de positionering vastligt, kunnen we aan de slag met de creatie van een naam en baseline. Want bij een sterk DNA hoort een sterke naam en baseline. En daarbij hoort uiteraard ook een stukje branding. Hieronder verstaan we logo design en brand book. 

Hieronder verstaan we logo design en brand book. Een logo is van uitermate belang omdat je het jaren als uithangbord zal gebruiken. Het geeft in een notendop mee waar jouw onderneming voor staat. Een investering voor jaren ook. Dus sluit het maar beter perfect aan bij jouw uniek DNA. Een brand book bundelt de richtlijnen om een sterk, eenvormig en herkenbaar signaal naar de buitenwereld uit te zenden. Elke communicatie, elk stukje design, elke realisatie enz. van jouw bedrijf draagt op deze manier de juiste stempel. Een garantielabel dat staat voor kwaliteit, creativiteit en originaliteit.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten