Menu

CONCEPT & CREATIE

Een creatief idee is van onschatbare waarde om gezien én onthouden te worden. Creatieve concepten uitdenken die uniek én onderscheidend zijn, passend bij de vooropgestelde strategie, en die de beoogde doelgroep aanspreken én aanzetten tot actie. Een sterk idee perfect uitvoeren en flexibel toepassen in verschillende communicatietools: tv-spot, website, geïntegreerde campagne... Proud Mary helpt, creëert en voert uit en dit steeds met een strategische insteek. 

Back to overviewClose overview

COPYWRITING & CONTENT

CONCEPT & CREATIE

Het perfect vertalen van jouw boodschap.

Het perfect vertalen van jouw boodschap in een tekst die jouw doelgroep begrijpt én aanspreekt. Het schrijven van een boek of magazine, het creëren van een persbericht volgens de regels van de kunst. Een radiospot die zowel creatief als informatief is, een scenario voor een film uitschrijven of een newsletter inhoud geven... Proud Mary neemt de pen in de hand om je een perfect resultaat te bezorgen. Zo gingen we reeds voor heel wat klanten met hun copy aan de slag.

Kijk maar naar de energie die in Sleepy kroop of bezoek gerust even de website van klant Pasta Ti. Maar het moeten niet altijd pagina's vol zijn. Ook korte, creatieve slagzinnen krijg je uit onze pen. Kijk maar naar de HR-campagne van Zoutman of de campagne folders voor Van Gansewinkel (nu: Renewi), waar telkens het concept terugkomt. Alvast veel lees- en kijkplezier in de volledige Proud Mary portfolio.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten