Menu

CONCEPT & CREATIE

Een creatief idee is van onschatbare waarde om gezien én onthouden te worden. Creatieve concepten uitdenken die uniek én onderscheidend zijn, passend bij de vooropgestelde strategie, en die de beoogde doelgroep aanspreken én aanzetten tot actie. Een sterk idee perfect uitvoeren en flexibel toepassen in verschillende communicatietools: tv-spot, website, geïntegreerde campagne... Proud Mary helpt, creëert en voert uit en dit steeds met een strategische insteek. 

Back to overviewClose overview

CREATIEF COLLECTIEF

CONCEPT & CREATIE

Proud Mary staat er niet alleen voor. Integendeel. Als spil van het Creatief Collectief verzamelt Proud Mary de beste experten rond zich heen om van elke strategische of marketingopdracht een geslaagde campagne te maken. 

Een Creatief Collectief

Bij Proud Mary kan je ook terecht om jouw strategie of idee uit te voeren. Mits de juiste typografie, de geschikte foto, een passende illustratie... bekom een look & feel die herkenbaar is én die je daarna consistent toepast in al jouw communicatietools. Het is méér dan een kleurtje kiezen en een foto erbij plaatsen. Het gaat om nadenken over de geschikte kleur en de connatie ervan. Om het kiezen van de juiste setting. Om het vertalen van jouw waarden in een passende stijl. Werk voor specialisten dus. 

CREATIEF COLLECTIEF
Zoals gezegd staat Proud Mary er niet alleen voor. Het 'Creatief Collectief' van Proud Mary bevat de beste experten zodat elke creatieve opdracht een

geslaagd einde kent. Want waarom zou je de zware overheadkosten van een traditioneel reclame- en communicatiebureau mee betalen als het ook anders kan? Van fotografen met het juiste oog, over getalenteerde grafisch ontwerpers en door de wol geverfde strategen tot copywriters die verwoorden wat je te vertellen hebt: de creatieve armada van het 'Creatief Collectief' bestaat uitsluitend uit betrouwbare professionals die hun pluimen ruimschoots hebben verdiend en die flexibel inzetbaar zijn à la tête du client. Bovendien is deze ‘working apart together’-aanpak een nog grotere garantie op lumineuze ideeën. Zo kan Proud Mary je de vakkennis en expertise van een grote dienstverlener bieden, én je de aandacht geven die je van een persoonlijk adviseur verwacht.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten