Menu

CONCEPT & CREATIE

Een creatief idee is van onschatbare waarde om gezien én onthouden te worden. Creatieve concepten uitdenken die uniek én onderscheidend zijn, passend bij de vooropgestelde strategie, en die de beoogde doelgroep aanspreken én aanzetten tot actie. Een sterk idee perfect uitvoeren en flexibel toepassen in verschillende communicatietools: tv-spot, website, geïntegreerde campagne... Proud Mary helpt, creëert en voert uit en dit steeds met een strategische insteek. 

Back to overviewClose overview

CREATIEVE CONCEPTEN ONTWIKKELEN

CONCEPT & CREATIE

Een sterk idee is geld waard. Het kan een technisch of complexe boodschap creatief en eenvoudig uitleggen. 

De waarde van een sterk creatief concept

Een sterk idee is geld waard. Het kan een technisch of complexe boodschap creatief en eenvoudig uitleggen. Het raakt mensen emotioneel, laat ze lachen of nadenken. En dat is cruciaal in deze tijden van overinformatie. Het biedt een unieke identiteit aan het bedrijf of merk die het ordinaire overstijgt. Het is méér dan gemiddeld. Want wie wil er gemiddeld zijn? Bovendien is het flexibel inzetbaar en perfect in te passen in een geïntegreerde communicatieaanpak.

Kiezen voor een creatief concept is ook kiezen voor continuïteit en consistentie in de communicatie. Dat beseften klanten van Proud Mary maar al te goed. We gingen al aan de slag voor o.a. Optimit, Van Gansewinkel, Inagro, Umbrosa, Zoutman... Naast creatieve concepten werkt Proud Mary ook 'pure' creatie en design voor je uit. Bekijk hier alvast meer over de uitgebreide mogelijkheden. Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Geen probleem, neem contact op voor jouw uitdaging! 

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten