Menu

WE ONDERSCHEIDEN 6 DOELTYPES

Als u content creëert, sta dan voldoende stil bij welk doeltype content u aan het ontwikkelen bent? Proud Mary onderscheidt 6 doeltypes.

  • DEELBARE CONTENT: is gericht op ‘ervoor zorgen dat mensen de content gaan delen’. U wilt zelf dat zoveel mogelijk mensen de content zien, dus hebt u mensen nodig die de content gaan delen. Deze content activeert mensen om dat te doen.
  • DOORDACHTE LEIDERSCHAPSCONTENT: is erop gericht te tonen dat u weet waarover u spreekt. Door content te creëren die anderen helpt, zorgt u ervoor dat mensen naar u toekomen voor kennis en toekomstige voorspellingen. U neemt het voortouw.
  • EDUCATIEVE CONTENT: die het publiek iets leert. Het helpt hen om meer kennis op te doen en beter hun job uit te voeren.
  • BRANDING CONTENT: is specifiek gericht op het laten zien en laten groeien van uw merk. Wordt steeds meer zichtbaar voor de wereld door te laten zien wat u doet, wie u bent en waar u voor staat.
  • OVERTUIGENDE CONTENT: wil de mensen naar de volgende fase brengen in de marketing trechter als het gaat om uw product. U wil hen laten zien hoe uw product opvalt in vergelijking met de concurrentie.
  • PRODUCT CONTENT: toont aan wat u doet of wat uw product doet. Demo’s en webpagina’s maken hier deel van uit.

Elk contentdoel heeft specifieke contenttypes die u het best gebruikt om dat doel te bereiken. Ontdek hier welke types er bestaan en waarvoor ze het meest geschikt zijn.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten