Menu

Cornquet branding

BRANDING

Bij de start van een nieuw product op de markt, hoort uiteraard een overheerlijk logo, bijpassende huisstijl en website.

Sietse kwam bij ons aankloppen voor de positionering van zijn nieuw bedrijf 'Cornquet' op de markt. Naast het belang van de bepaling van de bedrijfswaarden en een strategie om het product goed op de markt te lanceren, werd ook de bijhorende aandacht besteedt aan een logo, bijpassende huisstijl en website. Maar ook verpakkingen en brochure zijn grote spelers in de start van dit verhaal. Een heerlijk resultaat als je het ons vraagt. En dat resultaat wordt beloond. Sietse en zijn bedrijf Cornquet werden zonet bekroond met de 2de nominatie van de Gouden Tavola! 

TESTIMONIAL

"Om een innovatief product te lanceren heb je een duidelijke communicatie nodig. Om me daarbij te helpen ben ik ten rade gegaan bij Tina. Met een eerste positioneringsoefening hebben we de lijnen uitgezet van welke richting we willen uitgaan met ons bedrijf. Dit gebeurde op een ontspannen en zeer doelgerichte manier. Voor mij een vorm van mindfulness  om mijn vele (te vele) ideeën te ordenen en concreet in een stappenplan te gieten. Daarna zijn we met de resultaten van deze oefening zeer gericht verder gaan werken aan het logo en merk. Hierbij vond ik het zeer aangenaam dat er een vlotte wisselwerking was van concepten. Ik kon een richting aangegeven en deze werdt perfect vertaald in het schitterende logo. Voor mijn product specifiek was het ook handig dat Tina reeds ervaring had met voeding en me zo vlot kon beantwoorden wanneer ik haar de vraag stelde om de verpakking te ontwerpen en verder ook brochure en allerhande beeldmateriaal. Ik heb ook het geluk gehad dat Tina mijn product/ merk gebruikt heeft voor haar eindwerk rond trends die ik nu en in de toekomst zal gebruiken om verdere ideeën samen met haar uit te werken! Bedankt voor de fijne samenwerking!" 

- Sietse Van Haute, zaakvoerder Cornquet

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten