Menu

Creatieve saus voor GTI

CAMPAIGN

Een economisch sterk West-Vlaanderen is de stimulans voor de samenwerking tussen kenniscentra, overheid en ondernemingen. Proud Mary stond in voor de creatieve, bindende saus van dit verhaal.

Communicatieplan

De provincie West-Vlaanderen heeft de ambitie om samen met haar partners een economisch klimaat te creëren waar iedereen naar opkijkt. Via verschillende projecten stimuleert de Provincie West-Vlaanderen innovatieve en hoogtechnologische vernieuwingen. Met Geïntegreerde Territoriale Investeringen (GTI) is de provincie de groeimotor voor een sterke lokale economie. 

Proud Mary linkte de verschillende projecten aan een overkoepelend verhaal dat het doel van GTI helder vertaalt. Een stevig communicatieplan ondersteunt de POM en zijn partners om de projecten in het juiste daglicht te zetten. Een voorstelling van het concept aan de pers was meteen de kick-off van het overkoepelend communicatieplan.

Creatieve saus? Met Proud Mary ingrediënten.

Een sterke visual die een verhaal van 1000 woorden in 1 oogopslag vertelt. Een visual die de basis vormt voor advertenties, webbanners en social media sharing. Voor alle verdere communicatietools dus. En met een stempel krijgt elk project de stempel ‘ondernemen op hoog niveau’ mee.

TESTIMONIAL

Samen met Tina verfijnden we onze positionering en brachten we de concrete doelgroepen en boodschappen in kaart. Met de juiste vragen en het nodige geduld, kwam het team van Proud Mary met het creatieve concept "West-Vlaanderen, ondernemen op hoog niveau"met bijhorende beeldvorming. Het plaatje klopte voor ons.

- Ilse Defruyt, coördinator communicatie POM

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten