Menu

Datacoach

STRATEGY

Orde scheppen in een chaos aan cijfers, daar staat de man achter SB Concepts voor. 

CREATIEF CONCEPT: DATACOACH

Hein Bruggeman, de man achter SB Concepts, bemerkte dat hij moeilijk kon vertalen wat zijn diensten nu precies inhouden. Hij kwam bij Proud Mary aankloppen met de vraag een nieuw, creatief concept te bepalen. We gingen van start met een positioneringsoefening waarin de belangrijkste waarden naar boven kwamen: optimaliseren, georganiseerd, rethinking, coach en ondersteunen. Uit de oefening bleek dat dé meerwaarde van SB Concepts het feit is dat ze structuur in jouw data brengen. En dat ze daarin zien wat anderen niet meteen zien. Dankzij hun andere kijk op cijfers en hun talent om verbanden te leggen, ondersteunen en ontzorgen ze je niet alleen, maar zetten ze als coach concreet een richting voor je uit. Een optimalisatietraject dat niet alleen de continuïteit van jouw onderneming verzekert maar ook de vooruitgang bewerkstelligt. Het resultaat is een klaardere kijk op jouw markt, gevolgd door concrete marketing actiepunten om te groeien. Met deze informatie in het achterhoofd konden we brainstormen over een creatief concept. Zo kwamen we tot het concept: SB Concepts, laat uw data spreken. Nieuwsgierig naar meer creatieve concepten en huisstijlen die we bedachten? Bekijk het hier
 

"Onze intake-gesprekken hebben niet alleen geholpen om een nieuwe visuele voorstelling te vinden. Ze waren ook verhelderend naar 'value proposition' toe. Een volledige uitdieping om zodoende tot een goede salespitch te komen. Het is ook zeer sterk hoe Tina, door middel van een positioneringsoefening waarbij het kiezen van beelden en een vraaggesprek centraal staan, een to-the-point positionering kan formuleren. Ik heb nu echt het gevoel de storytelling rond SB Concepts op een vlotte manier te kunnen brengen. En dan ben ik nog niet te spreken van de visuele uitwerking. Een schot in de roos! De visuals geven zéér goed weer waar ik met mijn bedrijf voor sta en ondersteunen tevens nog eens de storytelling van mijn activiteiten."
- Hein Bruggeman, de datacoach van SB Concepts.

VISUALS

Aansluitend op dit creatief concept ontwikkelden wij voor SB Concepts een aantal visuals die de waarden die bepaald werden tijdens de positioneringsoefening visualiseren. Aan de hand van deze beelden kan zaakvoerder Hein perfect weergeven waar hij voor staat en welke meerwaarde hij zijn klanten kan bieden. Eenmaal het fundament werd bepaald, de juiste beelden werden gecreëerd en het creatieve concept 'laat uw data spreken' werd vastgelegd, restylden we zijn logo en naamkaartje zodat alles 1 mooi en gefundeerd geheel zou vormen.

TESTIMONIAL

Onze intake-gesprekken hebben niet alleen geholpen om een nieuwe visuele voorstelling te vinden. Ze waren ook verhelderend naar 'value proposition' toe. Een volledige uitdieping om zodoende tot een goede salespitch te komen. Het is ook zeer sterk hoe Tina, door middel van een positioneringsoefening waarbij het kiezen van beelden en een vraaggesprek centraal staan, een to-the-point positionering kan formuleren. Ik heb nu echt het gevoel de storytelling rond SB Concepts op een vlotte manier te kunnen brengen. En dan heb ik nog niet gesproken over de visuele uitwerking. Een schot in de roos! De visuals geven zéér goed weer waar ik met mijn bedrijf voor sta en ondersteunen tevens nog eens de storytelling van mijn activiteiten.

- Hein Bruggeman, datacoach van SB Concepts

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten