Menu

De nationale afvaltest

CAMPAIGN

De Van Gansewinkel groep deed een beroep op de creativiteit van Proud Mary om zijn Nationale afvaltest te communiceren in zowel Nederland als België.

 

Wat was hun vraag? Creëer een sterk visueel beeld om de nationale afvaltest aan te kondigen, specifiek op bedrijven gericht. Proud Mary gebruikte bedrijfsafval dat te weinig gesorteerd wordt en ontwierp een afvalberg waarvan de schaduw de vorm van een kantoor weergeeft. Voornaamste doel was om bedrijven aan te zetten om beter met hun afval om te gaan en – vooral – om beter te sorteren. Want wie sorteert, creëert. Met goed gesorteerd afval kan men immers makkelijker nieuwe producten creëren.

Twee kunstenaars ontwierpen de visual, fotograaf Marc Wallican legde hem op de gevoelige plaat vast en een bijpassende typografie maakte het geheel af. Aan de hand van een nationale advertentiecampagne, een online bannering campagne in België en Nederland, posters, digitale newsletters, website, leaflets en roll-up displays... werd de Nationale afvaltest bekendgemaakt. Proud Mary creëerde het creatieve concept en zorgde voor de uitvoering van de campagne en alle afgeleide communicatietools.

Hoe ga jij om met je afval?

Doe zelf eens de test! www.nationaleafvaltest.be. Ontdek ook andere campagnes voor Van Gansewinkel: schoolcampagne, sensibiliseringscampagne, veiligheidsbewustzijnscampagne, ...

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten