Menu

De stap naar het ondernemerschap

CAMPAIGN

Een campagne voor en door ondernemers. Dat was onze insteek voor de "zet de stap"-campagne voor de Pom West-Vlaanderen.

Op dinsdag 24 maart gaf de POM West-Vlaanderen het startschot voor de campagne ‘Zet de Stap’. Met deze campagne worden prestarters en startende ondernemers op een ludieke manier aangemoedigd om de stap naar het ondernemerschap te zetten.
Om de West-Vlaamse economie van zuurstof te blijven voorzien, bedacht Proud Mary, samen met 2 Crealink partners een campagne uit om de drempel richting ondernemerschap te verlagen. Het eindresultaat is een echte ‘supporterscampagne’ waar vier sterke ondernemers in de rol kruipen van fervente supporter. Michèle Sioen (Sioen Industries), Steve Van den Kerkhof (Plopsa Group), Dominique Persoone (The Chocolate Line) en Jan Verheyen (filmregisseur) moedigen prestarters en startende ondernemers aan om de stap naar het ondernemerschap in West-Vlaanderen te zetten.

 

Actie voor Starters richt zich vooral op jonge ondernemers en trok voor deze campagne resoluut de digitale kaart. Online bannering, het uitdelen van digitale sjaals via social media, een uitgebreide website maar ook radiospots, posters, advertenties, een guerilla-film en het uitdelen van fietshoezen. Supporter zelf mee via www.zetdestap.be: maak je sjaal en plaats die op Facebook of LinkedIn. Iedere jonge ondernemer kan zo zijn eigen supporterslegioen achter zich scharen. Ben je zelf een starter? Kies dan één van de vier topondernemers en maak kans op een persoonlijke peptalk.

Behind the scenes

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten