Menu

Building Better Businesses met LSP

Proud Mary volgde in november een opleiding om in de toekomst bedrijven, teams of organisaties te kunnen helpen om aan de hand van de LEGO® SERIOUS PLAY® Methode tot resultaten te komen wat betreft het opstellen van bedrijfs-of merkarchitectuur modellen, positioneringsoefeningen uit te voeren, doelgroep visualisatie enz. LEGO® SERIOUS PLAY® of LSP-techniek is een techniek ontwikkeld op basis van uitvoerig onderzoek naar organisatie ontwikkeling, psychologie and leermethodes waarbij LSP het "spelen" centraal zet om zo meer interactie te bekomen bij het team, om beter te communiceren, om de verbeelding te stimuleren, om innovatief en creatief denken aan te moedigen, om probleemoplosssend te werken.

 

Vooral bij organisaties die geloven in de kracht en kennis van zijn medewerkers een heel valabele methode om de valkuil van 20/80 meetings te ontwijken, of om de aanwezige kennis boven te halen en te stimuleren.
Als LEGO® SERIOUS PLAY® -facilitator kan Proud Mary u helpen om verschillende vragen te helpen oplossen, dankzij de kracht van uw eigen team.

Interesse ? Contacteer mij om alle mogelijkheden te bespreken.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten