Menu

Waarom Proud Mary?

Proud. Wat een fantastisch woord. Het is een woord dat bij mij veel teweegbrengt. Een fantastisch gevoel. Een verslavend gevoel. Als er iets is wat ik in mijn leven wil kunnen zijn, dan is het trots zijn op mezelf en op de mensen rondom mij. Trots zijn betekent voor mij: niet stilzitten, met volle inzet en overtuiging ergens voor gaan. Reikhalzend vooruitkijken en blij achteromkijken. Zowel op privé- als professioneel gebied. En dat is exact de reden waarom ik gekozen heb voor Proud Mary. Vanaf het begin klopte de uitstraling van Proud May voor mij en toen ik het team leerde kennen, klopte het plaatje nog meer. We delen dezelfde bedrijfs- en levensfilosofie.

Ik heb gekozen voor een bedrijf waar ik mij met passie voor communicatie, met creativiteit én door teamwork volledig kan uitleven. Van niets iets maken is een zalig gevoel. Je schouders ergens mee onder mogen zetten en dat zien groeien.  Een steentje verleggen. En dat bereik je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega’s en klanten. Ik heb mijn zielsverwanten en mijn droomjob gevonden. Wat een luxe eigenlijk. Samen verzetten wij bergen, waardoor we doelen bereiken waarop we enorm trots mogen zijn. Het is mij een voorrecht om daar elke dag deel te mogen van uitmaken. 

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten