Menu

Ferlin interieur

BRANDING

Ferlin interieur schittert tegenwoordig meer dan ooit. Het vernieuwde logo in goudfolie was de stijlvolle switch waar ze naar op zoek waren. Het inspiratieboekje de perfecte gift voor hun trouwe of potentiële klanten.

Voor Ferlin interieur creëerde Proud Mary een vernieuwde huisstijl met het nieuw gecreëerde logo centraal als stijlvolle visuele aandachttrekker. Naamkaartjes met goudfolie geven het geheel een klassevolle glans. Een inspiratieboekje voor elke potentiële klant is een mooi gebaar dat dankbaar gebruikt wordt tijdens de creatiefase van hun interieur. Het nieuwjaarskaartje kreeg vleugeltjes als perfecte start om het nieuwe jaar in stijl in te vliegen.

Aparte referentiefiches kunnen als voorbeeld gemaild worden naar hun doelgroep, de nieuwe werfborden zijn puur en stijlvol en de website is hét platform bij uitstek dat het volledige verhaal brengt van Ferlin Interieur én referenties toont. Een responsive website, ideaal voor pc's én tablets en mobiele apparaten kan door henzelf gebruiksvriendelijk aangepast en aangevuld worden.

"Life is about using the whole box of crayons."

WEBSITE

De mooie referenties van Interieur Ferlin spreken voor zich. Een website die deze op alle platformen kan weergeven drong zich dan ook op. Ferlin Interieur had nood aan een nieuwe stijlvolle webstek die op alle platformen vlot te bekijken is. Meer en meer surft men ook met Ipads of tablets waardoor de oude site niet langer voldeed. Met Proud Mary ontwikkelden we een responsive website die bovendien heel makkelijk kan aangevuld worden door de klant. Userfriendly interface voor de surfer én userfriendly voor de klant zelf.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten