Menu

Flow website

PRINT EN DIGITAL DESIGN

De website is de ideale communicatietool om het volledige verhaal van Flow overzichtelijk te brengen.

Kenniscentrum Flow: online aanwezigheid is cruciaal

Geen saaie, louter tekstuele website, maar een perfect gebalanceerde afwisseling van beeld en informatie die voldoende vertrouwen uitstraalt. Een website die prikkelt om verder te kijken of te lezen en die genoeg informatie geeft om contact te willen opnemen. Een website die conversie als doel heeft: mensen aanzetten om te bellen of te mailen voor een gesprek of offerte. Proud Mary bouwde de website op Wordpress zodat de klant in de toekomst de website eenvoudig en flexibel kan aanpassen indien nodig. Het resultaat is een responsive website die gebruiksvriendelijk is, informatief, uitnodigend en actiegenererend. Nieuwsgierig naar onze andere website en/of webshop realisaties? Bekijk zeker even The Golden ChocolateSpica Strike productlaunch, Devroe, TTI-project, ...

Wikipedia pagina

Een wikipagina van Flow kon niet ontbreken aangezien ze hét kenniscentrum zijn en die positie ook meteen willen bevestigen. Klanten en contacten kunnen zo makkelijk in interactie treden met de Flow-experten.
 

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten