Menu

Halsberghe traject

PRINT EN DIGITAL DESIGN

Om hun voornaamste doelgroep op gepaste wijze de realisaties te tonen, ontwierp Proud Mary voor Halsberghe een stijlvol fotoboek, op basis van het fundament en de overkoepelende stijl.

FOTOBOEK

Architecten zijn voor Halsberghe Premium, jouw ijzersterke partner voor ramen en deuren in staal en aluminium, de primaire doelgroep. Om de kwalitatieve uitvoering, de complexe realisaties, het ervaren Halsberghe team te onderstrepen werd samen met de testimonial van een aantal architecten een fotoboek ontwikkeld. Zo kunnen ze meteen het eindresultaat zien, van strak design of hedendaagse retro, zogoed als onzichtbare schuiframen en dit toegepast in zowel particuliere als projectmatige opdrachten. Proud Mary creëerde en coördineerde dit stijlvol werk waar zowel fotografie, copywriting, het afnemen van testimonials, design als drukwerk aan te pas kwamen. 

STAND EN POS-MATERIAAL

Interieur is een niet te missen beurs voor wie met interieur en bouwen bezig is. Halsberghe Premium kon alvast met Weeeze en MHB mooie creaties tonen. De top in stalen schrijnwerk. De zogoed als onzichtbare stijlen van de schuiframen van Weeeze lokten alvast veel geïnteresseerden. En MHB verrasten bouwers met hun SL30-ISO® profiel, het slankste op de markt. De leaflets die we creëerden gingen dan ook vlot de deur uit.

POSITIONERING

Samen met het management van Halsberghe voerden we een positioneringsoefening uit en bepaalden we de te volgen koers voor de onderneming. Het opstellen van een aangepaste merkenarchitectuur voor de diverse diensten binnen Halsberghe vereenvoudigde de communicatie. Een aangepast overkoepelend logo en 3 afgeleide sublogo's alsook een vernieuwde corporate Identity, dat was de start van deze fijne samenwerking. Meer creatieve uitwerkingen zien? Blader zeker even verder door onze portfolio.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten