Menu

U hebt een inhoudelijk kader gecreëerd voor alle communicatie in de toekomst. Een overkoepelende positioneringstekst en individuele positioneringsbegrippen die dieper ingaan op de USP's. Deze teksten zijn meteen ook de basis van waaruit alle creatieve communicatietools ontwikkeld worden.

INHOUDELIJK KADER = CONSISTENTE COMMUNICATIE
Dankzij dit inhoudelijke kader communiceert u consistent. Iedereen binnen het bedrijf vertelt hetzelfde verhaal. Op alle communicatietools worden dezelfde accenten gelegd en voordelen benadrukt. Dat werkt versterkend voor het vastleggen van uw “karakter” dat de consument snel zal herkennen.

TIJDBESPAREND
U wint tijd. Geen eindeloze discussies want u hebt de oefening op voorhand gemaakt en die werd door iedereen bekrachtigd. U weet wat te zeggen en hoe het te zeggen. De inhoud en tone of voice liggen vast.

LEIDRAAD VOOR HET ONDERNEMEN
Het helpt in het nemen van beslissingen. U weet immers waar u wel of niet voor staat. Wat de positie op de markt is en daar moet u zich aan houden. Soms laat u dus (schijnbare) opportuniteiten liggen, als deze niet passen binnen het vooropgestelde inhoudelijke kader.

GROEI
Een positionering bepalen helpt ook de medewerkers. Ze begrijpen beter waar uw onderneming of product voor staat en brengen hetzelfde verhaal. Bovendien maakt het hen trots om het verhaal ook zelf te brengen. Klanten merken dit ook en zijn trots klant te zijn. U merkt het, trots… doet écht groeien.

CASES

Maar hoe ziet dat resultaat er nu uit? Wel, wij schetsen alvast even kort de weg van een (her)positioneringsoefening naar het resultaat van enkele van onze klanten. Veel kijkplezier!

RESULTATEN IN BEELD GEBRACHT

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten