Menu

Katty Ghekiere

BRANDING

Als interieurarchitect is je naamkaartje van belang. Het moet perfect uitstralen waar je voor staat zonder teveel een richting te bepalen. Stijlvol én anders. Dat waren de kernwoorden waarmee we deze uitdaging aangegaan zijn. Met een tevreden klant als eindresultaat.

Een logo is van uitermate belang omdat je het jaren als uitgangbord zal gebruiken om in een notendop mee te geven waar je voor staat. Een investering voor jaren ook. Dus sluit het maar beter perfect aan bij jouw DNA. Katty Ghekiere kwam naar Proud Mary om die uitdaging aan te gaan. Uit de verschillende voorstellen werd heel snel gekozen voor de stijlvolle pure stijl waarbij keuze van materiaal en afwerking de essentiële details zijn die het geheel 'af' maken. 

Een bronsfolie die de letters in reliëf onderstrepen en een bronzen rand aan de naamkaartjes maken het geheel af. Briefpapier, vriendelijke groetenkaart en naamkaartjes vormen een perfect geheel waar de klant heel tevreden mee was. Een bedankingsboekje voor haar klanten was het volgende project. Vertrekkende van dezelfde kernwoorden werd een boekje gedesigned dat een mooie afsluiter is van een samenwerking tussen Katty Ghekiere en haar klanten.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten