Menu

Lancering nieuwe business units

CONTENT

In 2019 schrijft TEN enthousiast verder aan zijn verhaal. Helderder, afgelijnder, gebalder, met nog meer expertise. Ze verwelkomen dan ook 4 nieuwe business units: TEN, nio, elva en ONiKi.

Groeien is kansen grijpen, keuzes maken en nog scherper aflijnen wat je als bedrijf wilt doen. Om die groei alle kansen te geven én om de klanten nog beter te bedienen, gaat TEN verder als TEN, nio, elva en ONiKi. Proud Mary stond in voor de ontwikkeling van de nieuwe namen van elke business unit. Voor de keuze van die namen werd gewerkt met getallen in vreemde talen om zo het TEN verhaal mooi verder te zetten. We starten met nio: negen in het Zweeds, jouw scanning agency.  Dan volgt TEN. TEN is jouw design & engineering agency. elva is elf in het Zweeds. TEN + 1 dus. Want elva levert extra tijdelijke technische resources. En last but not least: ONiKi. Twaalf in het Turks, jouw visualisation agency die ideeën aan de hand van schetsen, renders, animaties, 3D video’s, VR-AR en mixed reality toepassingen visualiseert.

Proud Mary zorgde ervoor dat elke business unit zijn eigen uniek, creatief concept kreeg om op verder te bouwen. Logo design & huisstijl werden bepaald. En gloednieuwe websites gelanceerd. Klanten ontdekten aan de hand van een 3D lanceringsfilmpje én de kleurrijke nieuwjaarskaarten de nieuwe business units. Meteen een geslaagde introductie. Maak kennis met deze 4 nieuwe business units: TEN is jouw design & engineering agency, nio is jouw scanning agency, elva is jouw consultancy agency en ONiKi is jouw visualisation agency.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten