Menu

Lancering TTI

CAMPAIGN

De uitdagingen voor de West-Vlaamse industrie op vandaag zijn niet min. Flexibel omgaan met maatschappelijke uitdagingen is een olympisch minimum geworden. Wij gingen dan ook, samen met 4werk, aan de slag voor de lancering van het TTI-project.

Het TTI-project

Maatwerkbedrijven als belangrijke toeleverancier van de maakindustrie kozen ervoor deze maatschappelijke evolutie te omarmen. De maatschappelijke uitdagingen vormen de stuwende kracht achter hun visie om technologische innovaties te implementeren. 4werk (de overkoepelende organisatie van West-Vlaamse maatwerkbedrijven) en de Provincie West-Vlaanderen willen met productie-ondersteunende technologieën maatwerkbedrijven socialer en concurrentiëler maken. Onder de overkoepelende naam TTI (Toegepaste Technologische Innovatie) ontwikkelen beide partners technologische innovaties voor maatwerkbedrijven. Hiermee versterken zij hun rol als belangrijke toeleverancier voor de West-Vlaamse maakindustrie. West-Vlaamse productiebedrijven rekenen dus op een partner die in staat is snel en kwalitatief in te spelen op complexe klantvragen. 

Technologie helpt een handje

Onze technologische breins gingen alvast aan het draaien. Een creatief concept ontwikkelen met bijhorend communicatieplan, dat was onze opdracht. 'Technologie helpt een handje' ontstond. En zo gingen we aan de slag. Begonnen bij de creatie van de proeftuinbeelden, bouwden we langzaam maar zeker op tot een volwaardige website: www.technologiehelpteenhandje.be. Een website vol interessante copy over werkbaar werk, verankering en technologie. Daarnaast komen ook de 6 proeftuinbeelden van het TTI-project aan bod, samen met de locaties van alle proeftuinen en maatwerkbedrijven en de keuze aan sectoren.

Het creatief concept van deze campagne werd verder uitgewerkt en zal de komende maanden heel wat interessants brengen. Interesse? Volg dan zeker het TTI-project op LinkedIn en Twitter! Hierbij alvast een blik op de campagne, speciaal voor jullie.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten